返回列表 发帖
姓名: 赵雅芝
曾用名: 雅雅、阿芝
英文名: Angie Chiu
职业: 演员
国家/地区: 中 ...
BILLY1346 发表于 2011-3-26 00:14

多谢billy同我介绍芝姐,其实芝姐一直都系我最中意既偶像,而雯女系半年前因为《巾帼枭雄》1同埋2先至开始中意既,我中意佐佢好耐了,因为《新白娘子传奇》开始中意佢噶。

评分人数

官晶華:肥肥鄭少秋離婚為趙雅芝
許多年來,人們都誤以為鄭少秋的現任老婆官晶華是當年導致肥肥沈殿霞離婚 ...
BILLY1346 发表于 2011-3-26 00:18

之所以中意芝姐系因为我觉得佢好完美,完美主义既女神,比我既感觉就系好似亲人咁样,贤妻良母既感觉。

回复 6# BILLY1346

sorry啊,我唔系失踪啊,系因为我屋企既网速唔系几好,你一般几时在线啊,我到时尽量同你时间接近了。

评分人数

回复  天使89

官晶華在台灣青龍會,援救了秋官,因為肥肥係黑社會,肥肥強迫秋官不喜歡婚 ...
BILLY1346 发表于 2011-3-26 01:02

我曾经听过,不过唔知道喺真定喺假?

回复  天使89

100%真正
BILLY1346 发表于 2011-3-26 01:26

但系所讲既芝姐系第三者呢个我就唔系好认同了,因为呢个好似系一个八卦佬既人曾经系博客讲过哦。

回复  天使89

趙雅芝只是喜歡姓黃
BILLY1346 发表于 2011-3-26 01:35

你系指黄元申定系黄锦燊啊?

回复 21# BILLY1346

点解咁讲啊?

评分人数

真的假的,和郑少秋?
janezhi 发表于 2011-3-28 13:43

呢个只系曾经既绯闻,都会有既。

回复  天使89

比肥肥知道了,原來肥肥是黑社會.....
BILLY1346 发表于 2011-3-28 14:47

咁究竟后来又点啊?

回复  janezhi

翁美玲与郑少秋,一定唔係
BILLY1346 发表于 2011-3-29 17:44

翁美玲同秋官好似无咩关系哦

站长提示 关闭

早期的115和360盘停止分享了!不要买哦!

360盘及老115网盘资源都关闭了分享了!目前只有新115盘及百度云盘还可以继续分享,大家注意!

查看